O NAS

Smo kreativni studio, ki vam pomaga zgraditi uspešno blagovno znamko, ustvariti zmagovalne strategije in doseči želen odnos z vašim ciljnim občinstvom. Smo odprta in prilagodljiva, mlada ekipa kreativcev, ki vsak s svojimi specifičnimi znanji doprinese k uspešnemu ekipnemu delu. Sledimo trendom a vseeno ustvarjamo celovito in brezčasno, kar podkrepimo s strateškim razmišljanjem. Agilnost in zagnanost nam omogoča, da se hitro in učinkovito prilagajamo vsem potrebam naših strank.

ANA

Sem grafična oblikovalka in diplomirana ekonomistka s smeri Marketinga, ki se specializira na področju oblikovanja blagovnih znamk, izdelkov oz. produktne embalaže, tiskovin ipd. Že nekaj let  s kombiniranjem celovitega oblikovanja in strateškega pristopa pomagam svojim naročnikom, da uspešno predstavijo svoje zgodbe in dosežejo želeni odnos s svojim ciljnim občinstvom.

Najljubša kava: Podaljšana
Oblikovalski moto: Lepo, a z namenom 
Najljubši font: Futura PT

URBAN

Sem diplomiran inženir mehatronike, ki je svojo strast in veselje našel v razvijanju spletnih strani in aplikacij. Tako že nekaj let s svojim znanjem spletnih tehnologij pomagam naročnikom, da predstavijo svoje podjetje ali idejo na spletu na način, ki je zasnovan na individualni ravni posameznika in krojen po njihovih najbolj specifičnih željah.

Najljubša kava: Kava z mlekom
Najljubša igra: Valorant
Najljubši CMS: WordPress

Are you ready to flip the switch?

[email protected]

+386 70 845 784